Izbornik
heeader image

Novo vatrogasno vozilo ( sa cisternom za pitku vodu) DVD-u Otoku i Gunji

  • 06. srpnja 2018.
  • Ostalo
fullscreen Novo vatrogasno vozilo  ( sa cisternom za pitku vodu) DVD-u Otoku i Gunji (1).jpg
Novo vatrogasno vozilo ( sa cisternom za pitku vodu) DVD-u Otoku i Gunji (1).jpg
fullscreen Novo vatrogasno vozilo  ( sa cisternom za pitku vodu) DVD-u Otoku i Gunji (2).jpg
Novo vatrogasno vozilo ( sa cisternom za pitku vodu) DVD-u Otoku i Gunji (2).jpg
fullscreen Novo vatrogasno vozilo  ( sa cisternom za pitku vodu) DVD-u Otoku i Gunji (3).jpg
Novo vatrogasno vozilo ( sa cisternom za pitku vodu) DVD-u Otoku i Gunji (3).jpg

Višenamjenske cisterne za vodu  koje je  osiguralo Ravnateljstvo za robne zalihe pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, a uz veliko zalaganje pomoćnika ministra Damira Juzbašića osigurana su dva vozila za potrebe naših vatrogasnih postrojbi u Otoku i Gunji.

Primopredaju novog vozila predsjedniku  DVD-a Otok Martinu Štivičeviću izvršio je pomoćnik ministra Juzbašić, te su potpisali ugovor i simbolično su predani odnosno preuzeti ključevi  novonabavljenih cisterni.

Na svečanoj primopredaji vozila bili su zamjenik župana Josip Dabro,  predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Vukovarako-srijemske županije Antun Jelić i Zdenko Jukić i članovi DVD-a  Otok te su zahvalili pomoćniku ministru Juzbašiću, koji je imao sluha i pomogao u  ovoj vrijednoj donaciji.

Polovno vozilo višenamjenske cisterne  donirano je i DVD-u Gunja, gdje je pomoćnik ministra gospodarstva Juzbašić uručio načelniku Općine Anti Gutiću i predsjedniku DVD- a Mirku Nikoliću. Svečanom činu nazočio je zamjenik Dabro, predstavnici Vatrogasne zajednice VSŽ, Antun  Jelić i Zdenko Jukić, zamjenici načelnika Antonio Marković i Redžep Salkić, predsjednik Općinakog vijeća Gunja Boris Nikolić i vatrogasci DVD-a Gunje.

Ispis