Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Najava aktivnosti - Mjesec borbe protiv ovisnosti

  • 23. studenog 2016.
  • Zdravstvo i socijalna skrb

Svake godine u periodu od 15. studenog -15. prosinca obilježava se Mjesec borbe protiv ovisnosti. Tim povodom i Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe droga vukovarsko-srijemske županije organiziralo je niz aktivnosti i događanja:

 

  1. U suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo organizira se postavljanje štandova uz podjelu prigodnih promotivnih materijala i letaka i to slijedećim redom:

-          28. studenog 2016- GRAD VINKOVCI – GRADSKI PARK, 12-15 SATI

-          30. studenog 2016. – GRAD VUKOVAR – J.J.STROSSMAYERA (ISPRED SAMOPOSLUGE VELEPROMET), 12-15 SATI

-          01. prosinca 2016. – GRAD ŽUPANJA – TRG KRALJA TOMISLAVA – 12-15 SATI


  1. U gradovima Vinkovci – u suradnji sa Gradskim kazalištem „Joza Ivakić“, Vukovar – U suradnji sa Javnom ustanovom u kulturi Hrvatski dom Vukovar i Županja – u suradnji sa kinom Mladost,  dana 06. prosinca 2016. godine biti će održana tematska predstava DROGA reci drogi NE!, za učenike i njihove roditelje. Autor i redatelj predstave je Zijah A. Sokolović. Predstavu u cijelosti financira Povjerenstvo

 

  1. 08. prosinca 2016. godine u velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima biti će održan stručni skup za voditelje školskih preventivnih programa na kojem će biti stručni predavači sa područja naše županije i iz Zagreba

 

  1. Na Vinkovačkoj televiziji biti će održana tematska emisija sa gostima koji su stručni i kompetentni te svojim iskustvom i znanjem mogu pridonjeti višoj osviještenosti svih građana kada je u pitanju problem ovisnosti. 

 

  1. Na radio postajama Vinkovci, Vukovar i Županja, svakodnevno se emitira prigodni spot kojima se također želi utjecati na mlade u borbi protiv ovisnosti.

 

Stoga pozivaju se svi građani vukovarsko-srijemske županije da se pridruže u obilježavanju Mjeseca borbe protiv ovisnosti.

 

                                                    Predsjednik Povjerenstva

                                                            Zdravko Kelić

Ispis
Vrh