Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Legalizacija farmi u Vukovarsko-srijemskoj županiji

  • 21. siječnja 2011.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

U proteklih nekoliko tjedana, a u organizaciji Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj nastavljen je postupak legalizacije farmi na području Vukovarsko-srijemske županije.

Andrija Matić, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj i Silvana Tvrz, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, posjetili su tvrtku „Protein“ d.o.o. iz Bobote te održali sastanak s Dragom Rusmirovićem, vlasnikom tvrtke, radi spoznaje mogućnosti legalizacije triju objekata na svinjogojskoj farmi, a sve s ciljem da se pomogne u postupku legalizacije. 

Dogovorene su aktivnosti na pripremi dokumentacije potrebite za sam čin legalizacije. Bitan preduvjet, koji je i ispunjen, je susretljivost i vlasnika farme i svih sudionika u postupku. Nakon legalizacije vlasnik farme bit će u mogućnosti kandidirati dalje investicije na domaće i međunarodne fondove.

Sve informacije o mogućnosti legalizacije farmi mogu se dobiti u Upravnom odjelu za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije.

Ispis
Vrh