Izbornik
heeader image

Izrada središnje baze regionalnih razvojnih projekata - nastavak dosadašnjih aktivnosti

  • 01. srpnja 2009.
  • Ostalo

Slijedom dosadašnjih aktivnosti oko prikupljanja informacija o regionalnim razvojnim projektima, želimo Vas izvijestiti o nastavku aktivnosti na izradi cjelovite središnje baze regionalnih razvojnih projekata koja bi služila kako za provedbu Strategije regionalnog razvoja RH tako i za predlaganje prioriteta i projekata koji bi se u budućnosti financirali strukturnim instrumentima Kohezijske politike.

Naime u prethodnom pozivu Ministarstva za dostavu projekata od 26.ožujka 2009. od Vas je traženo da se dostave informacije samo o većim infrastrukturnim projektima vrijednosti iznad 10 milijuna eura.

Ministarstvo planira daljnju nadogradnju i uspostavu cjelovite baze regionalnih razvojnih projekata koja bi uključivala projekte neovisno o njihovoj vrijednosti i stupnju pripremljenosti, a kako bi se dobio uvid u postojeće stanje zalihe projekata na terenu.

Stoga Vas molimo da nam do srijede 08. srpnja 2009. dostavite Vaše razvojne projekte, a kako bismo iste mogli objediniti i dostaviti ministarstvu do 10. srpnja 2009.

Detaljne informacije možete vidjeti u dopisu ministarstva koji Vam šaljemo u privitku, kao i projektni obrazac koji trebate popuniti.

Molimo Vas da nam popunjene obrasce vratite u elektronskom obliku na e - mail: vsz-msku@vu.t-com.hr i pisanom obliku s pečatom i potpisom nositelja projekta na adresu: Županijska 9, 32 000 Vukovar ili osobno, budući da je Upravni odjel za međunarodnu suradnju i kapitalna ulaganja zadužen za objedinjavanje baze regionalnih razvojnih projekata i dostavljanju iste prema ministarstvu.

Molimo Vas da ovu informaciju proslijedite svim institucijama i ustanovama s Vašeg područja te Vas ujedno molimo da projekte koje ste već dostavili ne šaljete ponovo.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja i nejasnoća, stojimo Vam na raspolaganju, a kontakt osoba je gđa. Ivana Maslać (032/454-610).

 

 

U prilogu možete preuzeti dopis od Ministarstva kao i obrazac za prijavu projekata

Ispis
Vrh