Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

IPARD info dani

  • 27. kolovoza 2012.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj, Međunarodna suradnja i regionalni razvoj

Hypo Alpe-Adria-Banka d.d. u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede organizira IPARD INFO DANE, ciklus besplatnih informativnih radionica o provedbi IPARD-a,  pretpristupnog programa Europske unije namijenjenog razvoju poljoprivrede i ruralnom razvoju.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na IPARD INFO DANE koji će se održati u srijedu 26. rujna 2012. godine u Maloj dvorani hotela Admiral u Vinkovcima.

U okviru IPARD INFO DANA informirat ćemo Vas o načinu i uvjetima korištenja bespovratnih sredstava iz programa IPARD, najnovijim izmjenama programa IPARD, te mogućnostima kreditiranja IPARD projekata. Predstavit ćemo Vam primjere uspješnih projekata te prenijeti iskustva, preporuke i stručne savjete vodećih IPARD konzultanata koji za sobom imaju niz projekata financiranih iz programa IPARD.

Republici Hrvatskoj je trenutno na raspolaganju 244,8 milijuna eura u okviru pretpristupnog IPARD programa, a po ulasku u punopravno članstvo 2013. godine sektoru poljoprivrede na raspolaganju će biti puno izdašnija sredstva koja će samo u prvoj godini članstva iznositi 421 milijuna eura.

Kako bi svojim klijentima olakšala pristup sredstvima iz EU fondova Hypo Alpe-Adria-Banka razvila je uslugu HYPO EU Desk putem koje Vas želimo informirati o aktualnim mogućnostima korištenja fondova EU te Vam pružiti savjetodavnu i financijsku podršku u svim fazama procesa prijave kao i pri provedbi projekata financiranih EU sredstvima.

Priloženo dostavljamo program predavanja i prijavni obrazac te Vas molimo da nam ispunjene prijavnice dostavite putem e-maila: eudesk@hypo.hr ili faksa: 01/6046 266 najkasnije do 12. rujna 2012. godine. Za eventualne dodatne informacije i pojedinosti slobodno se obratite na telefon: 01/6033 370, 01/6032 846 ili e-mail: eudesk@hypo.hr.

Ispis

Priloženi dokumenti

 
 
IPARD INFO DANI - Vinkovci- prijavnica 27. kolovoza 2012. 48,5 KB
 
IPARD INFO DANI -Vinkovci - pozivnica 27. kolovoza 2012. 96,38 KB
Vrh