Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

„Grafiti u školi“ ulaze u škole

  • 21. ožujka 2019.
  • Sport, mladi i demografija
fullscreen „Grafiti u školi“ ulaze u škole (1).jpg „Grafiti u školi“ ulaze u škole (1).jpg
„Grafiti u školi“ ulaze u škole (1).jpg
fullscreen „Grafiti u školi“ ulaze u škole (2).jpg „Grafiti u školi“ ulaze u škole (2).jpg
„Grafiti u školi“ ulaze u škole (2).jpg
fullscreen „Grafiti u školi“ ulaze u škole (3).jpg „Grafiti u školi“ ulaze u škole (3).jpg
„Grafiti u školi“ ulaze u škole (3).jpg

Zajednički  projekt  Vukovarsko-srijemske županije i Ogranka Matice hrvatske u Vinkovcima pod nazivom "Grafiti u školi" polako ulazi u osnovne škole naše županije. Danas su  vinkovački umjetnici Dubravko Mataković i Vladimir Bakarić, održali radionice u OŠ Julija Benešića u Iloku, OŠ Blage Zadre u Vukovaru i OŠ Zrinskih u Nuštru.

Projekt ima za cilj privući i uključiti u svoj rad djecu osnovnih škola. Težište projekta je potaknuti djecu na kreativnost u različitim tehnikama literarnog, likovnog i glazbenog izražavanja, te svakog drugog stvaralačkog izričaja koji će u konačnici pomoći djeci da se razvijaju kao samostalni pripadnici društva.

Potičući njihovu kreativnost razvijamo humane i odgojne vrijednosti naše djece, te ih usmjeravamo da smisleno provode svoje slobodno vrijeme.

Kroz ovaj projekt Odjel za sport, mlade i demografiju  podupire i promiče dječje aktivnosti u školi i zajednici, jer naša djeca su naše najveće blago i njihova kreativnost stvara i našu i njihovu budućnost. Rad sa djecom  je vrijednost i njegova potreba je neupitna.

Ispis
Vrh