Izbornik
heeader image

Edukacija o rješavanju imovinsko – pravnih odnosa na poljoprivrednom zemljištu u postupcima okrupnjavanja poljoprivrednog zemljišta

  • 10. studenog 2009.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

U okviru projekta „Okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta u Hrvatskoj“ Ured za poljoprivredno zemljište Vukovarsko - srijemske županije u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja organizira Edukaciju o rješavanju imovinsko – pravnih odnosa na poljoprivrednom zemljištu u postupcima okrupnjavanja poljoprivrednog zemljišta.

Agencija za poljoprivredno zemljište poticati će okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta, između ostalog i podrškom u sređivanju gruntovno nesređenog poljoprivrednog zemljišta. Vlasnički (`gruntovno´) sređeno poljoprivredno zemljište je preduvjet uspješnom okrupnjavanju poljoprivrednog zemljišta putem kupoprodaje, zamjene i zakupa.

Cilj Edukacije je upoznavanje vlasnika i posjednika poljoprivrednog zemljišta sa mogućnostima rješavanja neriješenih imovinsko-pravnih odnosa na poljoprivrednom zemljištu. Edukaciju će voditi pravni i agronomski stručnjaci.

Edukacija će se održati u Vukovaru, 12. studenog 2009. godine u Velikoj vijećnici, zgrada Županije, Županijska 9 s početkom u 11,00h, te u Vinkovcima 25. studenog 2009. godine u Velikoj vijećnici, zgrada Županije, Glagoljaška ul., s početkom u 11,00h.

Ispis
Vrh