Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Druge javne konzultacije u sklopu projekta Skeniranje jednakosti

  • 23. travnja 2012.
  • Ostalo

Hrvatski institut za lokalnu samoupravu u partnerstvu s Vukovarsko-srijemskom županijom u sklopu projekta „Skeniranje jednakosti“ organizira druge javne konzultacije sa svrhom jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva iz Vukovarsko-srijemske županije za praćenje javnih politika vezanih uz nacionalne manjine koje će voditi dr.sc. Aleksa Đokić, savjetnik Vladinog ureda za nacionalne manjine i HILS-ov stručnjak za nacionalne manjine na ovom projektu, a na konzultacijama će biti prisutni i  predstavnici Ministarstva uprave koji će obraditi temu izbora za vijeća i predstavnike nacionalnih manjina, zapošljavanja pripadnika nacionalnih manjina, a raspravljat ćemo i o problemima zasjedanja vijeća uzrokovanih kašnjenjem rješenja, te drugim pitanjima u nadležnosti institucija iz kojih dolaze naši govornici.

Javne konzultacije će se održati  26.04.2012. u Vinkovcima, Velika vijećnica Vukovarsko-srijemske županije, Glagoljaška 27 s početkom u  11:00 sati.

Cilj javnih konzultacija je potaknuti konstruktivnu raspravu na temelju koje će se formulirati prijedlozi za poboljšanje zakona i drugih akata, te se nadamo Vašem prisustvu i doprinosu ovoj raspravi.

Ispis
Vrh