Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

„Dani Jeseni“ u Srijemu i Slavoniji

  • 06. rujna 2016.
  • Turizam i kultura
fullscreen „Dani Jeseni“ u Srijemu i Slavoniji (1).jpg „Dani Jeseni“ u Srijemu i Slavoniji (1).jpg
„Dani Jeseni“ u Srijemu i Slavoniji (1).jpg
fullscreen „Dani Jeseni“ u Srijemu i Slavoniji (2).jpg „Dani Jeseni“ u Srijemu i Slavoniji (2).jpg
„Dani Jeseni“ u Srijemu i Slavoniji (2).jpg
fullscreen „Dani Jeseni“ u Srijemu i Slavoniji (3).jpg „Dani Jeseni“ u Srijemu i Slavoniji (3).jpg
„Dani Jeseni“ u Srijemu i Slavoniji (3).jpg

Turistička zajednica Vukovarsko – srijemske županije održala je konferenciju za medije povodom početka promotivne aktivnosti „Dani Jeseni“.

U sklopu projekta promocije autohtone gastronomije pod nazivom „Okusi Srijema i Slavonije“ u suradnji s ugostiteljskim objektima, nositeljima oznake „Okusi Srijema i Slavonije“, organiziran je svojevrsni „tjedan otvorenih vrata“. Aktivnost pod nazivom „Dani Jeseni“ odvijati će se 9. – 18. rujna. Svi uključeni objekti u vrijeme promocije nuditi će posebne menu-e po cijeni od 55,00 i/ili 85,00 kuna. Uključeno je ukupno šest objekata i to: „Acin salaš“ iz Tordinaca, „Gondola“ iz Sotina, „Stari podrum“ i hotel „Dunav“ iz Iloka, „Aquarius“ iz Bošnjaka te restoran „Orion“ iz Vinkovaca.

Cilj je promovirati projekt „Okusi Srijema i Slavonije“, ali i značajnije promovirati autohtonu kuhinju, jačati prepoznatljivost Vukovarsko – srijemske županije kao gastro destinacije, obogatiti turističku ponudu destinacije i samih objekata uključenih u projekt. Naziv „Dani Jeseni“ odnosi se i na „Vinkovačke jeseni“ jer se i odvija u vrijeme „Vinkovačkih jeseni“, ali aludira i na bogate plodove jeseni.

Tijekom konferencije za medije novim članovima projekta „Okusi Srijema i Slavonije“, restoranima „Orion“ i „Gondola“ uručene su oznake te tradicijsko posuđe. 

Ispis
Vrh