Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Božićna priredba u Gradskom društvu crvenog križa Županja

  • 19. prosinca 2018.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Božićna priredba u Gradskom društvu crvenog križa Županja (1).jpg Božićna priredba u Gradskom društvu crvenog križa Županja (1).jpg
Božićna priredba u Gradskom društvu crvenog križa Županja (1).jpg
fullscreen Božićna priredba u Gradskom društvu crvenog križa Županja (2).jpg Božićna priredba u Gradskom društvu crvenog križa Županja (2).jpg
Božićna priredba u Gradskom društvu crvenog križa Županja (2).jpg

Društvo za pomoć osobama s invaliditetom „Golubovi“ Županja i Gradsko društvo Crvenog križa Županja  organizirali su i ove godine Božićnu priredbu za korisnike, prijatelje i goste.

Priredba je održana u prostorijama Crvenog križa Županja, koje su s puno ljubavi i truda zaposlenici i korisnici  ukrasili prigodnim božićnim ukrasima.  Održan je kratki glazbeno-scenski nastup u kojem su se pjevale i recitirale prigodne božićne pjesme.

Po završetku programa svima su zaželjeli sretne i ugodne blagdane.

Priredbi je, u ime župana i svoje ime, nazočio pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb dr.sc. Darko Dimić koji je na kraju priredbe održao kratki prigodni govor, zaželio svima prisutnima Sretan Božić i nadolazeću Novu Godinu, te podijelio prigodne paketiće koje je i ove godine osigurala Vukovarsko-srijemska županija.

Na samom kraju priredbe održan je i kratki domjenak.

Ispis
Vrh