Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe Vukovar

  • 20. prosinca 2018.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe Vukovar (1).jpg Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe Vukovar (1).jpg
Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe Vukovar (1).jpg
fullscreen Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe Vukovar (2).jpg Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe Vukovar (2).jpg
Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe Vukovar (2).jpg

Povodom Božićnih blagdana održana je božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe Vukovar. Na početku svečanosti nazočnima se s prigodnim govorom obratila ravnateljica Željka Rajković, te korisnicima i uzvanicima zaželjela sretne i blagoslovljene božićne i novogodišnje blagdane, a nakon nje kratki govor održao i gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava.

Nositelji programa su bili učenici iz Gimnazije Vukovar, koji su kroz zabavno –edukativni igrokaz „Božićna zbrka“ te pjesmu , uljepšali dan korisnicima Doma i brojnim gostima. U programu Božićne priredbe sudjelovali su i korisnici Doma koji nazočne počastili Božićnim pjesmama i plesom.

Na priredbi je uz broje goste bila nazočna i predstavnica Vukovarsko-srijemske županije iz Upravnog odjela za socijalnu skrb viša stručna suradnica Andrijana Jukić.

Ispis
Vrh