Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe Vinkovci

  • 19. prosinca 2018.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe Vinkovci Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe Vinkovci
Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe Vinkovci

U Domu za starije i nemoćne osobe Vinkovci održana je božićna priredba u okićenom prostoru koji zrači toplom obiteljskom atmosferom. Tome su doprinijeli korisnici i djelatnici Doma, koji su izradili ukrase, te okitili bor i prostor Doma.

Na samom početku priredbe goste i korisnike pozdravila je ravnateljica Gordana Trifunović, a nakon nje, gostima i korisnicima se obratio i pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb dr.sc. Darko Dimić, koji je u ime župana Bože Galića, Upravnog odjela za socijalnu skrb i svoje osobno ime, također pozdravio sve nazočne i uputio im iskrene čestitke za nadolazeće blagdane. Priredbi je nazočila i stručna suradnica u Upravnom odjelu za socijalnu skrb Andrijana Jukić.

Priredba je otvorena pjesmom „Tiha noć“ koju je izvela jedna od korisnica Doma, a nakon toga je slijedio recital naziva“Dvanaest mjeseci doziva Božić“  također u izvedbi skupine korisnika Doma.

Goste i korisnike je razveselio i zbor mladih iz Župe Bezgrešnog srca Marijina koji je izveo  božićne pjesme.

Nakon priredbe održan je domjenak.

Ispis
Vrh