Izbornik
heeader image

9. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

  • 01. travnja 2012.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj, Turizam i kultura
fullscreen 9. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva
9. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

U Dubrovniku od 29. ožujka do 01. travnja 2012. godine u hotelu Tirena  - Babin  kuk održan je 9. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

Manifestacija je upriličena deveti put, a okupila je izlagače, stručnjake, pokrovitelje i enuzijaste, s ciljem stvaranja povoljnog poduzetničkog ozračja i poticanja ruralnog razvoja. Na sajmu se predstavila i Vukovarsko-srijemska županija u organizaciji Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj, a u suradnji s HGK Županijskom komorom Vukovar sa 11 izlagača. Tako su se na Sajmu mogli vidjeti, kušati i kupiti biseri Slavonije poput: slavonskog kulina, slanine, čvaraka, sira, meda, slavonske šljivovice, kolača i rukotvorina

Naravno i ove godine na programu je bilo niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija te atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

Ispred Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Mediteranskom sajmu je nazočila Ljubica Kločučić Grgas.

Ispis
Vrh